Zdravo! 

Poletni tabor se nam kar hitro približuje in z njim tudi predtaborna norost. Spodaj najdete osnovne podatke o poletnem taboru, več informacij pa najdete v tabornem biltenu.  

1. KDAJ? 

Skupni tabor črnih mravov bo potekal od nedelje, 7. 7. 2024, do petka, 19. 7. 2024, ob jezeru Klivnik pri Ilirski Bistrici.

Medvedki in čebelice (stari vključno do 11 let) se bodo do tabornega prostora odpeljali z avtobusom v nedeljo zjutraj.
Gozdovniki in gozdovnice (člani vodov Prepečeni kruhki, Jekleni črvi in PZS) pa bodo začeli že v četrtek, 4. 7., z obveznim tridnevnim pohodom do tabornega prostora.

2. SESTANEK ZA STARŠE

Sestanek za starše bo v torek, 11. 6. ob 18. uri na Perčevi 22. Udeležba na sestanku je obvezna za starše taborečih, ki grejo prvič na tabor, za vse ostale pa zelo zaželena.

Tam boste izvedeli za:

  • okviren program in člane tabornega vodstva,
  • kraj in uro odhoda (posebej za MČ in GG),
  • telefonsko številko za nujne klice,
  • nasvete za pripravo opreme in še kaj.

3. PRIJAVE

Zadnji rok za prijavo na taborjenje je 7. 6. 2024.

Prijave na taborjenje bodo potekale preko spletne prijavnice. Taborjenje je namenjeno le članom rodu.
Po prijavi boste po e-pošti dobili pdf dokument, ki ga podpišete in posredujete nazaj (lahko skeniranega) po e-pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali natisnjenega na sestanek za starše.

Poleg prijave boste prejeli informacije o plačilu taborjenja. Spodbujamo vas, da se na tabor prijavite čim prej, saj bo tako taborno vodstvo lažje načrtovalo tabor. 

Prijava na taborjenje bo veljavna le z izpolnjeno in podpisano prijavnico, plačano tabornino in plačano članarino za taborniško leto 2023/24.

Za plačilo članarine se obrnite na blagajničarko rodu (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.). 

4. OSTALE POMEMBNE INFORMACIJE 

Vse ostale informacije o plačilu, opremi in stiku s taborom najdete v tabornem biltenu. 

5. KONTAKTI 

starešina: Mito Kristan (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , 031 295 386)

taborovodja: Neca Jazbec (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , 030 670 778)

vodja pohoda za GG: Polona Smrekar (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)

Blagajničarka rodu: Rebeka Gregorc (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.)