Pozdravljeni starši in prijatelji rodu,

pošiljam vam informacije glede nadaljevanja sezone in poletnih taborov Rodu Črnega mrava, večino informacij so že delili vodniki z vami v preteklem tednu. Uradnih smernic glede izvedbe taborov na žalost še nismo prejeli zato smo se v Rodu odločili, da je najbolj odgovorno, če izvedemo več manjših taborov za posamezno starostno skupino in ne enega večjega "klasičnega" tabora.

Nadaljevanje sezone je že v teku, večino vodov je že v preteklem oziroma v tem tednu ponovno začelo s sestanki. Sestanke bomo imeli predvidoma do sredine junija oz. še kakšen teden dlje, če bodo vodniki in člani to želeli.

Termini taborov za poletje 2020:
  1. Tabor MČ (Breza) od 1. 7. do 5. 7.2020: Lačni levi, Tigraste kače in Zažgani čipsi (starešina Rebeka Gregorc)
  2. Tabor GG starejši (pohod + Klivnik) od 11. 7. do 17. 7.2020: Čokolino mafija (starešina Rebeka Gregorc)
  3. Tabor GG mlajši (Klivnik ali Breza) od 19. 7. do 24. 7.2020: Ubijalske pikapolonice in Zvočniki (starešina Nika Kovačič)
  4. Tabor PP mlajši (Klivnik) od 13. 7. do 18. 7.2020: Ninja unicorni... pa Tia (starešina Lovro Pavlič)

Vse informacije glede taborov (kraj tabora, prevoz, cena, sestanek za starše, prijavnice ipd.) bomo delili v biltenih nekje do sredine oz. konca naslednjega tedna. Biltene bodo z vami delili vodniki, prav tako bodo vsi bilteni posredovani na listo staršev.
Glede na razmere in kratke roke vas prosimo, da spremljate obvestila in prijavite vaše otroke do določenega roka - seveda vam bomo glede na kratke roke šli nasproti in poskušali kar najboljše pomagati.

Termin tabora Murnov trenutno še ni dokončno določen, bo pa vse informacije s starši Murnev delil z vodnik Martin.
Tabor GG starejši (Čokolino Mafija) vključuje tako pohod kot tabor na Klivniku. Tako kot vsa leta do sedaj je pohod del tabora in je za omenjene člane obvezen. Pohod bo prilagojen starostni skupini in ne bo težaven.

V primeru kakršnihkoli vprašanj sem vam na voljo.

Lep taborniški pozdrav,
Anže Zaletel - Miško
starešina Rodu Črnega mrava