ODHOD NA TABOR

Na tabor se bomo v soboto, 8. julija odpeljali z vlakom Slovenskih železnic. Dobili se bomo ob 9.00 zjutraj "pod uro" na glavni železniški postaji v Ljubljani.

 

ODHOD IZ TABORA

Vaše otroke pridete iskati na taborni prostor v petek, 21. julija ob 17.00. Tabor bomo zaključili s skupnim zborom. Prosimo, da na tabor ne prihajate pred 17. uro, saj bo pred vašim prihodom na taboru potekal program. 
Osebna vozila boste lahko pustili nad tabornim prostoru, ob lokalni cesti nasproti športnega igrišča (glejte priloženo fotografijo). Prosimo, da vozila parkirate tako, da bo cesta ostala prevozna (za druga vozila, kmetijsko mehanizacijo...). Za podrobnejši opis poti si preberite priložen dokument.

 

POŠILJANJE POŠTE

Kot smo vam omenili na sestanku za starše, boste svojim otrokom lahko poslali tudi kakšno pismo ali dve (zelo nezaželene so razne sladkarije in večji paketi). 
Pišete lahko na naslov:
 
Tabor Rodu Črnega mrava
Ime in priimek naslovnika
Naselje Borisa Kidriča 2
8330 Metlika
S pripisom "poštno ležeče"

 

OPREMA

Pri pripravljanju opreme se držite seznama z tabornega biltena. Naj bodo pri pakiranju vaši otroci zraven. Zelo zaželeno je, da vsak otrok pozna svoja oblačila (po možnosti jim vsak kos obleke označite), saj se s tem izognemo kupu oblek, ki na koncu tabora ostanejo pozabljene.
Več o sami opremi si lahko preberete v priloženem "priročniku".

 

KONTAKT V ČASU TABORJENJA

Med taborjenjem bova na mobilni telefon dosegljiva starešina in taborovodja.
 
Tekom taborjenja se bomo nekajkrat oglasili tudi preko maila, ter naših socialnih omrežij (Facebook in Instagram).
 
Matej Plestenjak, starešina: 031 808 536
Anže Zaletel, taborovodja: 031 403 355